martes, 11 de agosto de 2015

Activitats / Actividades #Scrapmaniàtics5

No en teniu prou amb els tallers i les botigues? Doncs mireu quines activitats us hem preparat:
- Detall de benvinguda: abans de començar el primer taller a què us hàgiu inscrit, no us oblideu de passar per la carpa d'Scrapmaniàtics per confirmar la vostra inscripció i recollir el detallet que us hem preparat. Aquest any serem als Jardins Juli Garreta.
- Scraproom familiar: espai on grans i petits podreu scrapejar matí i tarda, i deixar exposats els vostres treballs.
- Vernissage de l'exposició de LO: a les 13.15 h es farà vernissage de l'exposició de LO que han preparat alguns scrapers i scraperes, un petit aperitiu i foto de grup a l'Ajuntament.
- Dinar scraper: un cop acabats els tallers de matí, tothom qui vulgui podrà dinar als Jardins Juli Garreta. Cal comprar tiquet prèviament. Teniu temps fins al dia 22 d'agost!
- Espai Carrot Cake Scrap and Friends: l'Elena Roche, l'Alberto Juárez i en Quim Díaz celebraran els 5 anys d'Scrapmaniàtics fent diferents activitats
- Festa: al vespre hem preparat una petita festa perquè 5 anys no es fan cada dia. Si voleu seguir la marxa, podreu aprofitar la Nit en Blanc que hi haurà per segon any a Sant Feliu.¿No tenéis bastante con los talleres y las tiendas? Pues mirad las actividades que os hemos preparado:
- Detalle de bienvenida: antes de empezar el primer taller al cual os hayáis inscrito, no os olvidéis de pasar por la carpa de Scrapmaniàtics para confirmar vuestra inscripción y recojer el detallito que os hemos preparado. Este año estaremos en los Jardins Juli Garreta.
- Scraproom familiar: espacio donde grandes y pequeños podréis scrapear mañana y tarde, y dejar expuestos vuestros trabajos.
- Vernissage de la exposición de LO: a las 13.15 h habrá un vernissage de la exposición de LO que han preparado algunos scraperos y scraperas, un pequeño aperitivo y foto de grupo en el ayuntamiento.
- Comida scrapera: acabados los talleres de la mañana, quien quiera podá comer en los Jardins Juli Garreta. Hay que comprar tiket previamente. ¡Tenéis hasta el 22 de agosto!
- Espai Carrot Cake Scrap and Friends: Elena Roche, Alberto Juárez y Quim Díaz celebraran los 5 años de Scrapmaniàtics con diferentes actividades.
- Fiesta: al anochecer hemos preparado una fiesta porque 5 años no se celebran cada día. Si queréis seguir la marcha, podréis aprovechar la Nit en Blanc que habrá por segundo año en Sant Feliu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario