miércoles, 9 de diciembre de 2015

Tallers Scrapmaniàtics versió Nadal 2015

A Scrapmaniàtics tenim ganes d'scrap i no podem esperar fins a l'últim diumenge d'agost, així que hem organitzat una jornada scrapera per al 28 de desembre, a Sant Feliu de Guíxols, i la volem compartir amb vosaltres. Properament us informarem de com fer les inscripcions. Estigueu alerta!

Aquests són els tres tallers que hi haurà:

Marta Juez: "Diari de Nadal"
Casa Irla (c. Algavira, 65-69), d'11 a 14h


Crearem el nostre propi diari de Nadal o December Daily, un àlbum on documentar el pas de les festes i guardar així els millors moments per als nostres familiars, que estarà ple de detallets i ornaments fets completament a mà. Dividirem les pàgines segons el calendari i ressaltarem les dates més assenyalades. Crearem una estructura molt original amb cartró kraft que pintarem amb pintura daurada i tocs de blanc per aportar un efecte desgastat. Les portades, les folrarem amb uns llistons de fusta que prèviament haurem tenyit amb nogalina i pintat per aconseguir un efecte envellit molt nòrdic i vintage que li aporten molta calidesa. Els papers que utilitzarem seran el complement ideal per a aquest joc de textures i materials: cartró, pintures, cintes, para ntetes, feltre... Vine a passar-ho genial mentre gaudeixes creant!

Material: 3 pinzells de pèl gruixut per a pintures de difernts tons i cola, bàsic de talla i enganxa (cinta de doble cara, regle, cúter, llapis, goma, taula de tall), una llima d'ungles de cartró, crop-a-dile (qui la tingui) i cisalla o guillotina (qui la tingui)
Preu: 35 €.


Carola Ch: "Things I love... By CH"
Casa Irla (c. Algavira, 65-69), de 16 a 19 h


Creació d'una peça home decor a partir del bastidor d'una tela.
Treballarem diverses tècniques de mixedmedia com el decapat amb cera, aplicació de pintura chalkpaint i diferents maneres de fer la màgica tècnica de l'embossing... (Color de pintura chalkpaint i embossing a escollir.)
I com a final de taller, un tag de la col.lecció "Vintage Wood" dissenyat per Alberto Juárez de Vintage Odissey, per Miss Craft, amb els retalls de material que ens hagin sobrat...
Un quadre de 30 cm x 30 cm que crearàs al teu gust on poder penjar-hi fotos, arracades... Totes aquelles coses que t'agraden.

Material: bata o davantal, 2 paletines o brotxes planes mitjanes, eines de talla i enganxa bàsiques (tisores, cola), pistola de calor (qui en tingui).
Preu: 30 €.

Josep Morató - Produeix Feeling: "Fotografia amb telèfons mòbils"
Casa Irla (c. Algavira, 65-69), de 16 a 19 h
Retoqueu les fotos? Com ho feu? Esteu contents amb el resultat?
Snapseed és una app totalment gratuïta creada per a Nikon que més tard va comprar Google. Més enllà de sel·leccionar un filtre o un altre, amb Snapseed es retoca la imatge de forma molt intuitiva i amb uns resultats excepcionals. Si voleu tenir el control del retoc aquesta és la vostra app i aquest el vostre taller. Quedareu meravellats amb la diferència entre l’abans i el després”

Material: smartphone. Recomanació: App Snapseed descarregada.
Preu: 35 €.

2 comentarios:

  1. Quines ganes!! Gràcies Scrapmaniàtics per comptar amb mi! Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu, Marta, per apuntar-te a aquesta jornada! 😘😘

      Eliminar